У рівненському "Вересі" озвучили завдання на новий сезон

Наглядова рада рівненського "Вереса" озвучила завдання на новий сезон. 

Про це повідомляють у пресслужбі клубу. 

Зокрема перед тренерським штабом поставили завдання уникнення перехідних матчів. 

- Ми маємо бути цікавими вболівальникам, демонструвати цікавий футбол. Верес вже став найбільш відвідуваним клубом УПЛ. Це факт. Тепер нам цю марку треба підтримувати. Залучати на трибуни нових вболівальників. Тому, тут важлива і якість гри, і спортивний результат. Розуміємо, що нам треба посилюватися. І активно працюємо над цим.

Рівень конкурентності чемпіонату росте. Відповідно, росте і рівень конкуренції за футболістів між клубами. Ми намагаємося індивідуально працювати з кожним можливим кандидатом. Хотілося б залучати в команду більше молодих вихованців. Розуміємо, що непросто було це зробити минулої весни через наше турнірне становище. Але робота з молоддю повинна залишатися нашим вектором розвитку. Ми повинні продовжувати прагнути вийти на самоокупність. А виховання і продаж власних молодих талантів - це один із шляхів досягти самоокупності, - сказав президент клубу Іван Надєїн. 

- Хочемо зробити команду більш конкурентною у новому сезоні. До нас вже долучився Руслан Степанюк. Ми продовжуємо шукати підсилення і зробимо все, від нас залежне на зборах, щоб вже у першій грі нового чемпіонату виглядати цікавіше, ніж у минулому сезоні. Щодо підсилення можу сказати, що нам усю центральну вісь потрібно підсилити. Від воротаря - до нападника. Працюємо над цим, але розуміємо реалії ринку. Сподіваюся, що будуть нові цікаві імена, які запам’ятаються на футбольному полі. Також будуть ті, хто ще залишить команду. Невдовзі про це повідомлять офіційні ресурси клубу, - сказав в.о. головного тренера Олег Шандрук. 

- Шукаємо можливості для підсилення. Одна із проблем - ми вже навесні напрацьовували список футболістів, але до кінця не розуміли, чи залишимось в УПЛ. Запросити гравця в умовах такої невідомості було важко. Тому частина варіантів злетіли. Зараз продовжуємо перемовини з іншими. Попереду в нас багато роботи, але вважаю, ми впораємося. Зараз іноді легше привезти гравця з інших країн Європи, чи Африки, ніж запросити українця. Такі реалії ринку. Центральна вісь - наша фундаментальна задача. Моя думка - на будівництво тієї команди, яку хочемо бачити ми - потрібно ще 2-3 трансферних вікна, - резюмував в.о. спортивного директора "Вереса" Юрій Габовда.