У Рівнераді відбудеться засідання бюджетної комісії (порядок денний)

фото ілюстративне

31 травня 2018 року о 14-30 год., в 410 каб. (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

Порядок денний

1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за І квартал 2018 року” (В. Шульга)

2. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Положення про порядок списання майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Рівного, затвердженого рішенням Рівненської міської ради від 06.12.2013 № 3525” (В. Шульга)

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02..2018 № 4004 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік” (Я. Сахнюк)

4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження результатів конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Рівного” (Я. Сахнюк)

5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Міської програми “Здоров’я рівнян” на 2018 — 2020 роки, затвердженої рішенням сесії Рівненської міської ради від 15.12.2017 № 3776” (В. Іськів)

6. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про хід виконання рішення Рівненської міської ради від 22.11.2006 № 317 “Про затвердження Стратегічного плану економічного розвитку міста Рівного” (М. Кирея)

7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02.2018 № 4004 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік” (Т. Максименко)

8. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про створення закладу дошкільної освіти № 17 Рівненської міської ради” (В. Харковець)

9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02..2018 № 4004 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік” (В. Харковець)

10. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про зміни до рішення Рівненської міської ради від 22.02..2018 № 4004 “Про затвердження переліку капітальних видатків бюджету розвитку міста Рівного на 2018 рік” (С. Шевчук)

11. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення доповнень до “Комплексної міської соціальної програми “Турбота” на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 20.08.2015 № 5658 (зі змінами)” (В. Мельник)

12. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про виділення коштів з резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Шандрук Л. А.” (В. Мельник)

13. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання згоди на прийняття в комунальну власність міста Рівного квартир” (Міністерство оборони України) (Н. Марщівська)

14. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання згоди на прийняття в комунальну власність міста Рівного квартир” (Міністерство внутрішніх справ України) (Н. Марщівська)

15. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про  продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Пересопницька, 170 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Петуху Юрію Григоровичу” (Н. Поліщук)

16.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про  продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Гетьмана Сагайдачного, 4 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Ющик Аллі Іванівні” (Н. Поліщук)

17.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про  продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Київська, 110-Г власнику розташованих на них об’єктів нерухомого майна Алєксандрову Віктору Борисовичу” (Н. Поліщук)

18.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про  продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Відінська, 2 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Мазуру Григорію Дмитровичу” (Н. Поліщук)

19. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Соломії Крушельницької, 32-Б власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Буняку Анатолію Борисовичу” (Н. Поліщук)

20.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою м. Рівне, вул. Михайла Грушевського, 44” (Н. Поліщук)

21. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Київська, 94-В власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Приватному підприємству “Тарон” (Н. Поліщук)

22. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Гагаріна, 39 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Рязанову Станіславу Анатолійовичу” (Н. Поліщук)

23. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки в районі вул. Курчатова (біля будівлі № 9) до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення” (С. Таргоній)

24.  Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про скасування рішення Рівненської міської ради від 27.квітня 2017 року № 2770 включення земельної ділянки на вул. Гетьмана Мазепи, 19 до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення цієї ділянки” (С. Таргоній)

25. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про проведення поділу земельної ділянки на вул. Князя Володимира, 108” (С. Таргоній)

26.  Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Князя Володимира у власність шляхом продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) і затвердження втрат сільськогосподарського виробництва” (С. Таргоній)

27. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Енергетиків до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення” (С. Таргоній)

28. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про включення земельної ділянки на вул. Дубенській (зупинка “Аграрний коледж”) до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо її відведення” (С. Таргоній)

29. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Михайла Старицького, 21-А у власність шляхом викупу гр. Шваї Т. В. (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна)” (С. Таргоній)

 

Читайте також