У "Рівнетеплоенерго" розповіли своє бачення ситуації із кримінальним провадженням

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні, 3 червня 2019 року, у деяких рівненських ЗМІ з’явилася інформація про те, що начебто на підприємстві «Рівнетеплоенерго» працює поліція, проводяться вилучення документів тощо в рамках кримінального провадження про корупційні дії.

Передусім наголошуємо, що інформація, наведена слідством з метою отримання ухвали суду про тимчасовий доступ до речей і документів, маніпулятивна і не відповідає дійсності. Переконані, що вона буде спростованою в ході проведення слідчих дій.

ТОВ «Рівнетеплоенерго» веде абсолютно прозору і законну господарську діяльність, що підтверджується, зокрема, документами, які ми беззастережно готові надати поліції. Зауважимо, що жодних обшуків чи вилучень на підприємстві не проводилося. А усі необхідні для встановлення істини документи адміністрація підприємства передасть слідству добровільно, на підставі ухвали суду.

Зауважуємо, що ТОВ «Рівнетеплоенерго» у рамках вказаного кримінального провадження є лише одним із цілого ряду підприємств-підрядників, щодо яких отримані аналогічні ухвали суду.

Ми сподіваємося, на об’єктивність та законність розслідування. А також на те, що дії правоохоронних органів не стануть на заваді нормальній господарській діяльності підприємства та підготовці до опалювального сезону.

За інформацією "Рівнетеплоенерго"

 

Читайте також