У Рівному багаторазовий чемпіон світу та легенда батлів проведе вечірку

Вперше в Україні виступить легенда батлів DMC - DJ NELSON, француз із Нью-Йорку. Вечірка відбудеться на перший день Великодня, у неділю, 28 квітня, в “SkyBar Manhattan”. З головним хедлайнером, сцену ділитимуть наші майстри по цеху з діджеїнгу та бітбокс.

Вечірка із DJ NELSON, в рамках фестивалю “Французька весна”, триватиме із 21:00 до 2:00 години.

Чемпіон світу з DMC, DJ Nelson, відкрив для себе хіп-хоп у 1992 році, слухаючи культові гурти: Cypress Hill, House of Pain та Wu Tang. Нельсон жонглює різними музичними жанрами, такими як Hip Hop, Funk, Electro, Reggae, Soul, Rock і завжди додає до нього свої особисті та дуже унікальні навички.

Сьогодні його виступи заряджають концертні зали по всьому світу. Він виступає у Франції, Німеччині, Швейцарії, Словаччині, Великобританії, Того, Дакарі, Марокко, Катарі, Іспанії, США та Південній Америці.  Ділився сценою із ONYX, A$AP Rocky M.O.P, Reakwon, The Game, FatmanScoop, Heltah Skeltah, C2C, Birdy Nam Nam, Q-Bert, Dj Muggs (Cypress Hill), DJ Total Eclipse (X-ecutioners) Vicelow, ROCCA.

Квитки на виступ DJ NELSON в “SkyBar Manhattan” (Соборна, 112, бц “Манхеттен”, 10й поверх) можна придбати онлайн за посиланням: djnelsonrivne.2event.com, вартість – 120 гривень. Довідка: 063 733 22 28

 

Читайте також