У Рівному батьки поскаржилися у поліцію на тренерок із плавання, які нібито били дітей

фото - ілюстративне/відкриті джерела

В одній з рівненських дитячо-юнацьких спортивних шкіл з плавання розгорівся скандал. Батьки звинувачують двох тренерок у нанесенні тілесних ушкоджень дітям. Одразу від п'ятьох рівнян надійшла колективна заява до поліції. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Повідомляється, що тренерки систематично завдавали тілесні ушкодження своїм підопічним упродовж двох років.

У поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) та встановлюють усі обставини інциденту.

Сьогодні відбулася гуманітарна комісія Рівненської міської ради, на якій тренери та батьки обговорили ситуацію. Депутатка Рівнеради Любов Романюк зазначила, що конфліктна ситуація виникла у ДЮСШ №2. 

До слова, вихованці цієї спортшколи неодноразово ставали найкращими на чемпіонатах України. Також саме у ДЮСШ на Північному починав свою кар'єру у плаванні чемпіон світу та Європи Михайло Романчук.

Ми намагалися зв'язатися з директором спортшколи Юрієм Єфімчуком, однак поки що керівник ДЮСШ №2 на телефонні дзвінки не відповідає.

Читайте також