У Рівному біля Льонокомбінату обікрали магазин

Близько 23 години 26 січня в Рівному на вулиці Льонокомбінатівська обікрали магазин. У поліції повідомляють, що двоє чоловіків розбили склопакет і викрали більше десятка пляшок алкоголю і продукти харчування.

Чоловіків помітила барменша кафе, яке знаходиться в одній будівлі під магазином. Дівчина того вечора не встигла на маршрутку, тому залишилась на роботі. До того ж, обличчя зловмисників їй виявилися доволі знайомими — за декілька годин до злочину вони за чаркою відпочивали у кафе. Працівниця закладу одразу зателефонувала власнику, а той – повідомив до поліції. 

Чоловіків затримали неподалік місця події із двома пакетами, в них вони несли шість пляшок і продукти. Під час огляду місця злочину біля дверей виявили іншу частину краденого товару.

«31-річного рівнянина та 24-річного жителя Острозького району, який тимчасово мешкає в обласному центрі, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Обом повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

У поліції зазначають обидва чоловіки раніше притягались до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крім того, старший – за зберігання та збут наркотиків, а молодший – за смертельне ДТП і його розшукували поліцейські Радивилівського району за вчинення крадіжок.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

 

Читайте також