У Рівному чоловік у кафе розрахувався сувенірними банкнотами (ФОТО)

Учора, у суботу, 22 лютого, близько 11 години ранку у Рівному в кафе на вулиці Київській 46-річний рівнянин розрахувався за замовлення сувенірними банкнотами. Лише після другого замовлення офіціантка помітила підробку та одразу викликала поліцію.

За інформацією правоохоронців, що приїхали на виклик, чоловік зробив замовлення на майже 200 гривень, за яке розрахувався 500-гривневою купюрою. Отримавши здачу, через деякий час зробив аналогічне замовлення і, попри наявні інші купюри, знову подав офіціантці «п’ятисотку».

Оскільки чоловік є частим відвідувачем закладу і рідко має такі кошти, офіціантка запідозрила недобре. Придивившись до банкнот, виявила, що вони сувенірні.

Поліцейські провели у чоловіка поверневий обшук і знайшли у нього ще одну сувенірну банкноту. Всі три купюри правоохоронці вилучили.

У поліції за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також