У Рівному чоловік, який поранив підлітка у потилицю, відбувся умовним покаранням

У Рівному судили 54-річного чоловіка, який поранив 14-річного підлітка. 

Нагадаємо, інцидент стався 5 жовтня минулого року. Перехожий зробив зауваження групі підлітків через гучне спілкування. Між ним та ще одним мешканцем району, який став на захист підлітків, виник конфлікт. 

Після чого чоловіки розійшлися. Однак, через деякий час чоловік повернувся зі зброєю та здійснив орієнтовно вісім пострілів. Діти почали розбігатися. Проте одна із куль влучила у 14-річного підлітка, у нього діагностували поранення потиличної ділянки голови. 

Лише через два місяці після інциденту поліцейські знайшли зловмисника. Ним виявився 54-річний рівнянин, який мешкає в будинку неподалік. 

Під час обшуку у його квартирі вилучили револьвер Флобер та 63 придатних до стрільби патрони. 

26 грудня 2022 року між обвинуваченим та прокурором було укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою він визнав провину та погодився на обумовлене сторонами покарання. 

Мати потерпілого проти цього не заперечувала. 

Таким чином суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.296 та ч.1 ст.263  КК України та призначити йому покарання у вигляді трьох років ув'язнення, однчочасно звільнивши його від покарання з іспитови строком в один рік. 

 

Читайте також