У Рівному чоловік із рушниці розстріляв собаку (ФОТО, ВІДЕО)

Подія сталася вчора на вулиці Ґрунтовій у Рівному. 

Як повідомляють очевидці, чоловік на чорному джипі заїхав на вулицю, зупинився біля одного з будинків, вийшов з автомобіля, дістав рушницю із заднього сидіння та впритул вистрілив у собаку на очах у людей. Після чого поїхав геть. 

Про це написали у Телеграм-каналі rivne_1283. 

- Собака була дуже ласкава, привита кастрована, чіпована, грайлива, ніколи нікого не зачіпала, постійно бавилася з нашими дітьми. Всією вулицею ми за нею доглядали і годували.

Собака 2 години ще жила. Ветеринар вколов купу якихось лiків щоб полегшити її страждання, але потім померла, - пише очевидиця. 

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, поліцейські вже встановили особу, яка може бути причетна до скоєного злочину. З ним проводитимуться слідчі дії. 

- Вчора, 15 вересня, до поліції надійшло повідомлення 31-річної рівнянки, що невідома особа вистрілила із невідомого предмету в її собаку. 

На місце події виїхали патрульні поліцейські: вони відібрали заяву та викликали ветеринара. Втім, чотирилапого врятувати не вдалося, - йдеться у повідомленні. 

Слідчі Рівненського за фактом жорстокого поводження із твариною розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 299 КК України

Читайте також