У Рівному чоловіки "скучили" за рідною школою, що навідалися туди опівночі через вікно

фото - Фейсбук

Небайдужі рівняни затримали чоловіка, який намагався обікрасти сусіда, а випускники п'ятирічної давності вирішили навідатися в стіни рідної школи, щоправда опівночі та через вікно, пише Патрульна поліція Рівненської області.

Вчора ввечері патрульні отримали виклик про те, що на вул. Андрія Мельника жителі багатоповерхівки затримали особу, яка намагалася здійснити крадіжку з балкона сусіда.

Негайно прибувши за вказаною адресою правоохоронці встановили, що невідомий чоловік незаконно проник на лоджію заявника помилково думаючи, що вдома нікого немає. А коли 35-річний власник квартири прийшов на шум, останній намагався втекти, але у цьому йому завадили інші мешканці будинку.

Затриманим виявився 40-річний житель Рівного. Свого вчинку він пояснити не зміг. Справою займаються слідчі.

А вже сьогодні вночі в підвальне приміщення однієї з міських шкіл проникли невідомі особи, які помітивши охоронника втекли. Неподалік місця події патрульні відразу ж затримали 4 хлопців, які відповідали опису наданому заявником. Ними виявилися 18-річний, двоє 19-річних та 20-річний рівняни.

По факту незаконного проникнення охоронник надав заяву та пояснення. Затриманих патрульні освідували в медичному закладі та доставили в міський відділ поліції. Свій вчинок хлопці пояснили - вирішили закінчити святкування зустрічі випускників у стінах рідної школи. Затриманих передано слідчим для встановлення усіх обставин справи.

Читайте також