У Рівному дітям дарували книги

У Міжнародний день дитячої книги у сервісних центрах МВС Рівненщини дарували книги маленьким відвідувачам.

Працівники сервісних центрів МВС Рівненщини у Міжнародний день дитячої книги для найменших підготували сюрприз – цікаві та пізнавальні книжечки. 2 квітня на відвідувачів сервісних центрів МВС, які прийшли із малечею, чекала приємна несподіванка: подарунок у вигляді книги.

Цікаво, що  Міжнародний день дитячої книги почали відзначати більш ніж  півстоліття тому 2 квітня, у день народження відомого казкаря Ганса Крістіана Андерсона. Сервісні центри МВС в Рівненській області вирішили долучитися до святкування та нагадати відвідувачам про користь читання, поповнивши також полички буккросингу літературою для найменших.

Окрім того, у цей день співробітники сервісних центрів МВС, вбравшись у блакитний одяг, долучилися до всеукраїнського флешмобу на підтримку поширення інформації про аутизм.

Довідка: традиційно увесь світ 2 квітня, у Міжнародний день поширення інформації про аутизм, підсвічує блакитним головні будівлі своїх міст,  як-от Ейфелева вежа у Парижі, Оперний театр у Сіднеї,  Біґ-Бен у Лондоні.

 

Читайте також