У Рівному - ДТП з тролейбусом: постраждало 4 людини (ФОТО)

Вчора, 24 травня, у Рівному на перехресті вулиць Соборна-Корольова сталась ДТП за участю тролейбуса та легковика.

За даними відділу комунікацій поліції Рівненської області, 36-річна рівнянка, водійка тролейбуса «Skoda», здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надала переваги в русі та допустила зіткнення із зустрічним автомобілем «Daewoo Sens» під керуванням 26-річного жителя Рівного. 

У результаті аварії постраждали чотири пасажири легкового автомобіля. У 73-річного жителя Костополя медики діагностували закриту травму грудної клітки, забій хребта, а у його 71-річної дружини – закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Подружжя госпіталізували до Рівненської обласної клінічної лікарні. 

У 45-річної костопільчанки виявили перелом плечової кістки зі зміщенням, а у 23-річної рівнянки – забій плеча. Пасажирок госпіталізували до Рівненської центральної міської лікарні. Всі діагнози попередні, потерпілі ще проходитимуть додаткове обстеження.

Водій легковика був у тверезому стані. Чоловік також звертався до медиків - після надання допомоги його відпустили.

Водійка тролейбуса, ознак сп’яніння у якої не виявлено, а також близько восьми пасажирів, які перебували у салоні громадського транспорту, у ДТП не постраждали. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди. Автомобіль «Daewoo Sens» помістили на спецмайданчик. 

 

Читайте також