У Рівному фахівчиню Держпраці виштовхали з приміщення під час проведення перевірки

Рівнянин звернувся в Управління Держпраці з повідомлення про те, що на одному з ТОВ міста порушують трудові права.  

Фахівці Держпраці провели позапланову перевірку, в ході якої було виявлено порушення. Про це інспекторка склала відповідне документи, але під час їх вручення і підписання "представник товариства повів себе неадекватно і застосував грубу фізичну силу до посадової особи", - повідомляють в пресслужбі обласного управління Держпраці. 

На місце події викликали поліцейських та медиків швидкої.

В управлінні патрульної поліції Рівненської області підтвердили, що отримували виклик про конфлікт на вулиці Фабричній. Трапилось це близько 16-ї години другого березня. 

«Працівниця управління Держпраці в Рівненській області повідомила, що перебуває на перевірці товариства, посадова особа заважає проводити перевірку – її виштовхували з приміщення. Патрульні прибули за вказаною адресою, виявили заявницю, 1994-го року народження, яка повідомила, що перебуваючи на посаді завідувача сектору прийшла вручити протокол про порушення умов праці на підприємстві. Проте, невідома особа  застосувала до неї фізичну силу, вивела з приміщення», - зазначила речниця УПП області Наталя Воєвода.

Відомо, що заявниця самостійно викликала бригаду ШМД, від госпіталізації вона відмовилась.

Патрульні відібрали в неї заяву та пояснення і завезли заяву у міськвідділ, додали в УПП

Фото - ФБ-сторінка управління Держпраці в Рівненській області. 

Читайте також