У Рівному каскадери покажуть мюзикл для дітей і дорослих

Справжній подарунок від акторів театру пригод і фантастики «Каскадер» – творців хітових вистав-мюзиклів «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Кіт у чоботях», «День народження принцеси», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», «Н-у-у заєць постривай», які так полюбились глядачам України, Німеччини, Австрії та інших європейських країн. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини.

Усіх глядачів чекає надзвичайний подарунок – прем’єра нового мюзиклу театру «Білосніжка та семеро гномів» за мотивами твору братів Грімм, герої якого запросять вас до справжньої казкової подорожі, повної пригод та святкових чудес.
Вистава прийде до смаку, як дітям будь-якого віку, так і дорослим, тому що наш мюзикл – це, перш за все, якісне шоу, добрий цікавий сюжет, гарна музика, сучасна хореографія, двобої на лицарських мечах. Вам обов’язково сподобаються яскраві костюми, інтерактивне спілкування з усіма глядачами, дотепні жарти та мелодійні пісні.
КВИТКИ:

– в касі Міського Будинку Культури

– онлайн за посиланням: https://rivne.karabas.com/bilosnizhka-ta-semero-gnomiv-37
Довідки за телефоном: 097-055-3221

Читайте також