У Рівному колишній помічник екс-депутата облради п'яним на смерть збив людину

Цієї ночі в Рівному на вулиці Соборній 24-річний водій автомобіля "Ауді" збив 27-річного військовослужбовця із Костополя. 

Від отриманих травм потерпілий помер через декілька годин у лікарні. 

У поліції повідомляють, що водій автомобіля їхав на великій швидкості, а потім — збив пішохода. Втім, керманич авта не зупинився, а продовжив рух.

За ним поїхали патрульні, які стали свідками цієї пригоди. Утікача впіймали на вулиці Дорошенка. 

Ним виявився 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного. Правоохоронці з'ясували, що він керував авто нетверезим - у його організмі вміст алкоголю становив 2,10 проміле.

У спільноті PitBull Рівне повідомили, що за кермом був екс-помічник-консультант екс-депутата (колишнього голови) Рівненської обласної ради Роман

"Знайомтесь, Рома. Рома - екс помічник консультант екс депутата (колишнього голови) Рівненської обласної ради. Сьогодні вранці ймовірно Рома вбив людину. У Ромчика в документах протермінована, але ксіва з гербом області і тризубом, а в крові 2,10 проміле алкоголю. На своїй ауді А6 рома збив на смерть пішохода і навіть не пригальмував. На очах у патрульних. Патрульні рому наздогнали, затримали і його і пасажира. Пасажира -Тараса опитали і відпустили", - йдеться у повідомленні.

Скріншот допису PitBull Рівне

Скріншот допису PitBull Рівне

За даними сайту Рівненської обласної ради, Роман Головин був помічником-консультантом депутата облради попереднього скликання Олександра Корнійчука. 

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання для водія у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також