У Рівному колишній працівник СТО вкрав дороге авто та врізався в паркан (ВІДЕО)

https://tsn.ua

У Рівному два товариша викрали з СТО дороговартісне авто, щоб покататися. На чужому BMW вони ледь не збили пішоходів і врізалися в бетонний паркан, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пригоди крадіїв потрапили на камери спостереження. На відео видно, як авто мчить на шаленій швидкості, ледве не збиває трьох пішоходів, і, не гальмуючи, врізається в бетонний паркан. Після цього машина починає диміти, очевидці чимдуж біжать на допомогу та витягають із салону водія і пасажира. Через кілька хвилин машина спалахує. Водія з пасажиром забирає швидка, пожежники гасять вогонь.

"Це вже залишки від того автомобіля, що в нас був", - коментують подію на СТО, де працював крадій. Машину приймав Микола, він мав робити діагностику. Чоловік залишив авто на вулиці, ключі сховав у боксі, а сам терміново поїхав до дружини в пологовий. Там його раптом наздогнав телефонний дзвінок. "Власниця дзвонить, каже: Коля, що це за прикол – моя машина згоріла. Прилітаю – її тут немає", - каже приголомшений власник автосервісу.

Він саме згортає свою підприємницьку діяльність через фінансові труднощі, а тут ще й таке. Ще більше чоловік отетерів, коли дізнався, що машину вартістю близько 35 тисяч доларів викрав його колишній працівник. "Я його звільнив. В мене були з ним проблеми, були проблеми з алкоголем. Ключі сховав в кабінеті, в боксі тут. Замок в мене був, ключі від замка. Виявляється, ще десь у нього був", - каже майстер.

До місця, де сталася ДТП, від СТО всього півтора кілометри. Там прибирають наслідки аварії та пожежі. Тим часом водій та пасажир з численними забоями та переломами в лікарні. Чому взяв чужу машину – кермувальник воліє мовчати: "Без коментарів". Лікарі кажуть, що фігурант злочину житиме. "Травми, в принципі, вважаються важкими, і як піде процес лікування, як піде відновлення – тут важко сказати. Орієнтовно перелом стегна зростається 4-6 місяців", - пояснив завідувач відділення травматології Рівненської міської лікарні Валентин Нарсія.

Після цього кермувальник може опинитися за ґратами на строк до 15 років. На водія в поліції відкрили одразу два провадження: за порушення правил дорожнього руху та викрадення авто. "Водій автомобіля по зовнішнім ознакам перебував в стані алкогольно сп’яніння, він і сам це визнає", - констатує керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини Антон Крук. Власниця ж автомобіля ситуацію не коментує, чи матиме вона фінансові претензії до власника СТО – наразі не відомо. За попередньою інформацією, машина повністю застрахована. В поліції ж радять ретельніше підбирати станції техобслуговування для своїх машин.

Читайте також