У Рівному композитори презентують книгу колисанок

Презентація навчального посібника «КОЛИСАНКИ ДЛЯ РІВНЕНЯТ» рівненських композиторів, викладачів Рівненського державного гуманітарного університету Андрія та Любомира ПАСТУШЕНКІВ відбудеться у вівторок, 3 грудня, о 16 годині у книгарні “Дружба” на майдані Незалежності, 5 у Рівному.

Андрій та Любомир Пастушенки поклали на музику твори відомих рівненських поетів Неоніли Дибяк, Ніни Дворницької, Aнни Лимич, Вікторії Климентовської, Зої Дідич, Taти Рівни, Віри Правоторової, Миколи Птахова, Валерія Цимбалюка та власні авторські тексти.

Під час заходу колисанки з книги виконуватимуть солістка Рівненської обласної філармонії, лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів Анастасія Янцур, а також дитячий хоровий колектив “Капітошка” Рівненського районного будинку культури с. Зоря та інші учасники заходу.

Тож в усіх буде можливість послухати гарну музику у якісному виконанні і зануритися у казкову атмосферу передноворічних свят. Запрошуємо на захід дітей та їхніх батьків і педагогів, а також всіх шанувальників музичного мистецтва. 

КП «Рівнекнига»

 

Читайте також