У Рівному комунальники готують території шкіл до нового навчального року

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з керівниками комунальних підприємств міста.

Під час засідання було проаналізовано стан виконання робіт упродовж минулого тижня, а також заплановано завдання на прийдешній тиждень.

КП "Рівненський міський трест зеленого господарства" упродовж тижня проводив зрізання аварійних дерев, покіс трави, ремонти дитячих майданчиків. Також працівники підприємства провели опрацювання п’ятьох закладів шкільної освіти, де провели підготовку території до безпечного початку навчального року. Цього тижня процес триватиме в інших закладах.

КП "Рівнеелектроавтотранс" РМР за минулий тиждень здійснив перевезення майже 8 тисяч платних пасажирів і 7400 пільговиків комунальними автобусами. Також працівники підприємства провели ремонт контактної мережі, заміну опори на вулиці Стельмаха. Цього тижня подібні роботи виконуватимуть на вулиці Соборній.

Працівники Департаменту муніципальної варти РМР за минулий тиждень склали 8 протоколів із благоустрою, а також підготували приписи.

Комунальне Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг провело асфальтування вулиць Марусі Чурай, Петра Могили, Сагайдачного, Набережної, Дворецької, Білої, а також у селищі Квасилів. На цьому тижні роботи заплановано на Малорівненській, Дворецькій, Перспективній, Грунтовій. Також заплановано перенести дорожні знаки на вулицях, де проведено ремонт.

"Рівнеоблводоканал" усунув 17 пошкоджень водопровідних мереж, провів очистки понад 60 засмічень каналізаційних мереж. Після проведення робіт було заасфальтовано ділянки на вул. Чорновола, Красильникова, Поштовій, Замковій.

КП "Спецкомбінат-ритуальна служба" виконує покоси трави, прибирання надмогильних споруд, установлення флагштоків на могилах Героїв, вивезення сміття. Також продовжуються роботи по встановленню пам'ятників загиблим захисникам України.

Працівники КП "Міськсвітло" Рівне на перехресті вулиць Соборної - Коцюбинського розпочали підготовчі роботи з перенесення світлофорів. Так, світлофори буде перенесено з аварійної тролейбусної опори на нову світлофорну стійку. Завершити роботи заплановано на цьому тижні. Окрім цього, проведено ремонт світлоточок (72 шт.), усунено пошкодження, короткі зімкнення в мережах (21 шт.), проведено обрізку й вивезення гілля дерев в охоронній зоні на вулицях Захисників Маріуполя, Дворецькій.

Рівненський зоопарк працює в штатному режимі. Лише впродовж минулого тижня заклад відвідали понад 6 тисяч осіб.

Читайте також