У Рівному ліквідували 6 стихійних сміттєзвалищ

Фото ілюстративне

У Рівненській міськраді відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств міста.  Під час наради було обговорено виконані роботи минулого тижня та сплановано завдання на тиждень прийдешній.

Трест зеленого господарства виконував обрізку дерев на Стельмаха, Новака та Грунтовій. Бригади проводять посипку протиожеледними засобами парків і скверів. А також на постійній основі проводить санітарне прибирання.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. На постійній основі відбувається технічне обслуговування контактно-кабельної мережі та транспортних засобів. Також очистили від наклейок опори на 5 вулицях міста.

КАТП-1728 ліквідували шість стихійних сміттєзвалищ. Було замінено три контейнери для сміття. Проведено миття 14 біотуалетів.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 14 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконав 59 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Міське ШЕУ (поки дозволяють погодні умови) продовжуватимуть ямковий ремонт на вулицях міста. Також провели прочищення зливових каналізацій. Працівники підприємства розчищали сніг на дорогах і тротуарах, обробляли дороги тротуари, спуски.

"Спецкомбінат ритуальна служба" продовжує поховання. Упродовж тижня проведено 35 поховань, зокрема 2 почесні поховання. Також виконували роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Було проведено знесення дерев на кладовищах міста.

КП "Міськсвітло" Рівне провело ремонт 63 світлоточок (зокрема заміну ламп). Відбувся ремонт кабельної мережі на Привокзальній площі та по вул. Небесної Сотні. Провели вирівнювання стійки та демонтаж кабельної мережі на світлофорному об'єкті за адресою вул. Кулика і Гудачека-Корольова.

Читайте також