У Рівному мама при дітях і поліцейських поїдала наркотики

Вчора, у суботу, 14 грудня, близько пів на 2 годину дня у Рівному на вулиці Дубенській патрульні зупинили автомобіль «Chevrolet Aveo» через те, що він проїхав під знак «в’їзд заборонено». 

За кермом автомобіля перебувала 31-річна рівнянка. Під час перевірки документів поліцейськими та роз’яснення порушення, вона почала агресивно себе поводити. В салоні авто знаходилися двоє маленьких дітей водійки, віком до трьох років.

За інформацією поліції, в певний момент жінка замкнулася всередині автомобіля разом з дітьми та почала похапцем їсти при них білу порошкоподібну речовину, розсипаючи її по салону. Копам вдалося відібрати у неї розірваний пакетик, в якому були залишки метамфетаміну, та пачку з-під сигарет, на якій було нашарування наркотику, а також ополіскувач для зубів із залишками, ймовірно, наркотичної речовини.

Крім цього, за зовнішніми ознаками жінка була в стані наркотичного сп’яніння, але від освідування вона відмовилась.

З’ясувалося, що у жовтні цьогоріч у цієї жінки поліцейські вже вилучали пакетик із аналогічною речовиною. У цій справі і досі триває досудове розслідування.

Тепер за незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів поліцейські розпочали нове досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Все вилучене поліцейські скерували на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Читайте також