У Рівному майбутні перукарі пізнавали тонкощі професії

Слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості групи за професією «Перукар (перукар-модельєр)» відвідали дводенний семінар, на якому ознайомилися із професійною продукцією відомої торгової марки.Яскравий динамічний захід відбувся на базі навчально-виробничого комплексу на вул. І.Підкови,17а у Рівному. За словами майстра виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Оксани Підлісної, кваліфіковані майстри – ті, хто оперативно реагує на нові пропозиції ринку, враховує у роботі переваги якісної продукції, дбає про здорове і гарне волосся своїх клієнтів. Саме тому навчальний заклад ініціює професійні зустрічі із кращими представниками галузі.

Головний технолог ТМ «Estel» у Рівненській області Лариса Савочкіна розповіла присутнім про суттєві переваги засобу VIP класу «Couture». Майбутні перукарі дізналися про особливість фарби-конструктора та унікальну технологію, що при фарбуванні дозволяє реставрувати волосся зсередини.Вже на другий день із аудиторією поділилисяпрофесійними секретами створення «чистих»блондів- не лише за допомогою пудри , а й спеціальною фарбою. Технолог акцентувала, що максимальний догляд за волоссям забезпечитьсаме «Couture» - потужний сегмент сучасних преміум засобів.

Важливо, що у форматі виробничого навчання майбутні перукарівзяли безпосередню участь у практичній частині семінару. Під керівництвом технолога, викладача навчального закладу Анни Зотік  та майстра виробничого навчання Оксани Підлісної вони виконали фарбування волосся реальних моделей, дослухаючись доїхніх побажання та вимог. Як наголошує Анна Зотік, під час роботи перукарі спостерігали за дією фарби популярного бренду на волоссі, оцінювали результати разом із клієнтами, відслідковували усі етапи створення яскравих образів та здобували цінний професійний і комунікаційний досвід.

Читайте також