У Рівному майбутні перукарі також стануть архітекторами брів

Майбутні перукарі опановують архітектуру брів

Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості активно реагує на потреби сучасного ринку, запроваджує ефективні форми навчання своїх слухачів, урізноманітнює виробниче навчання практичними семінарами та тренінгами. До таких заходів залучаються кращі фахівці галузей. Динамічне та насичене навчання запропоновано, зокрема, майбутнім кваліфікованим перукарям. Викладач РЦПТО ДСЗ  Анна Зотік та майстер виробничого навчання Оксана Підлісна ініціюють різноманітні практикуми, аби підвищити професійний рівень своїх слухачів. Так, на прохання групи, на базі навчально-виробничого комплексу, що на вул. І.Підкови,17а у Рівному, силами педагогів був проведений семінар «Архітектура брів». У навчальному Салоні краси панувала робоча і водночас творча атмосфера.

Дана тематика є модною, цікавою та невід’ємною в індустрії краси. До того ж, у майбутньому нові вміння дозволять слухачам надавати ширший спектр послугсвоїм клієнтам, пропонувати якісне фарбування брів, професійно підбирати їх форму відповідно до форми обличчя.

Оксана Підлісна поділилася:

«Корекцію брів на занятті виконували за допомогою різноманітних сучасних пристосувань: лінійки, спеціальної нитки та різноманітних матеріалів. Окрім звичайної фарби для брів,ми ознайомили слухачів із сучасними тенденціями серед майстрів-бровистів, зокрема, фарбуванням брів хною, «розтягуванням» кольору –ефектомомбрена бровах».

Чучак Ольга, Кобилінська Ольга,  Кінчій Ольга та Руда Яна:

«Нам дуже подобається таке навчання! Чим більше ми вмітимемо, тим краще зароблятимемо на своїх робочих місцях. Клієнти зараз надають перевагу комплексному обслуговуванню, а  робити все професійно – справжня насолода!».

Анна Зотік має чималий досвід роботи в РЦПТО ДСЗ із майбутніми перукарями:

«Особливо імпонує те, що слухачі активно відгукуються на наші завдання, ініціюють свої ідеї, сміливо застосовують отримані знання на практиці та буквально не дають нам спочинку – «ще і ще нових знань!» - їхні щоденні вимоги».

Тим часом, майбутні майстри не приховують своїх позитивних вражень від заняття, емоційно коментують нову інформацію та вже по завершенні семінару активно відпрацьовують«архітектурну» темуодин на одному, здобуваючи цінний досвід і професійні навички.

Читайте також