У Рівному молоді дизайнери можуть виграти безкоштовне навчання від Андре Тана

В рамках 17-го сезону першої у Рівному модної події «FASHION TIME», що пройде 30 та 31 березня у залі камерної та органної музики, вже традиційно відбудеться Конкурс молодих дизайнерів «1Look».

Він проходитиме у Рівному вже вчетверте. Конкурс має на меті відкриття нових імен у фешн-просторі Рівного та України, розвиток талановитих особистостей у галузі моди, промоцію найкращих претендентів з числа конкурсантів на укладення договорів та продовження співпраці із представниками швейної та фешн-індустрії; відбір та презентацію найкращих творчих винаходів та пропозицій у сфері дизайну одягу, а також формування іміджу м. Рівного як міста, що динамічно розвивається у сфері дизайну та легкої промисловості з можливістю подальшого залучення інвестицій у цю сферу діяльності.

Участь у конкурсі «1Look» може взяти кожен дизайнер-початківець, який прагне заявити про себе, але досі не мав можливості і потрібних коштів на пошиття власної повноцінної колекції одягу. Відтак, тепер організатор конкурсу - компанія ARTmodels дає кожному шанс це зробити, адже учаснику конкурсу на розсуд журі потрібно представити лише один дизайнерський лук, який і буде показаний на подіумі професійними моделями під час показів «FASHION TIME».

Таким чином, конкурс «1Look» покликаний допомогти молодим модельєрам та тим, хто лише мріє спробувати себе у ролі дизайнера, адже він дає можливість учасникам представити на широкий загал своє власне бачення моди. До речі, участь у конкурсі для студентів начальних закладів у галузі дизайну, легкої та текстильної промисловості є абсолютно безкоштовною завдяки підтримці управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

- Наш конкурс "1Look" - для дизайнерів-початківців, для тих, хто здобуває відповідну кваліфікацію, і тих, хто у глибині своєї душі відчуває особливий талант створювати нові модні образи. Умови конкурсу нескладні. Важливо наважитися і зробити перший крок. Крок назустріч своїй мрії. І ще я переконана, що відчувши атмосферу backstage&podium один раз, почувши схвальні відгуки глядачів, отримавши перші ексклюзивні дизайнерські замовлення майбутніх клієнтів, учасникам цього конкурсу наступного разу захочеться зробити вже повноцінну колекцію і виступити у складі резидентів Першої у Рівному модної події «FASHION TIME», - запевняє засновник компанії ARTmodels, організатор конкурсу "1Look" Оксана ІГАС.

Дизайнери-початківці змагатимуться у 6 категоріях

  • Street style – одяг prêt-a-porte, для повсякденного використання, mass-market;
  • Ethno style – одяг за народними мотивами будь-якої країни світу;
  • Fantasy style – одяг авангардного напрямку;
  • Deluxe – вбрання, призначене для урочистих подій, вечірні сукні;
  • Dress code – уніформи, спецодяг, одяг для працівників державних структур;
  • Upcycling – нове життя непотрібних речей, одяг із вторинних матеріалів (текстилю, паперу, пластику тощо).

До слова, за бажанням можна брати участь у декількох номінаціях одночасно із різними луками.

Щоб взяти участь у конкурсі «1Look», необхідно:

Переможця у конкурсі обиратиме професійне журі, до складу якого входять фахівці у сфері дизайну. Вони оцінюватимуть дизайнерів за креативністю та актуальністю ідеї, відповідністю обраній номінації і сучасним тенденціям моди, цілісністю художнього рішення та за рівнем графічного подання.

Переможців конкурсу буде три. Вони отримають подарунок від відомого українського кутюр'є Андре Тана: за 1 місце – сертифікат на один місяць безкоштовного навчання на курсі «Дизайн одягу» у Академії стилю і дизайну Андре Тана, а за 2 та 3 місце – сертифікат на один місяць безкоштовного навчання на курсі «Стиліст-іміджмейкер» у Академії стилю і дизайну Андре Тана.

Реєстрація на участь у конкурсі триватиме до 10 березня 2018 року включно. За більш детальною інформацією, а також для подачі заявки на участь у конкурсі телефонуйте за номером: 098 522 15 11.

Читайте також