У Рівному молодик хотів вкрасти телефон з відділення пошти (ФОТО)

У Рівному вчора, 3 червня, у відділення «Нової пошти» на вулиці Гагаріна юнак намагався викрасти своє замовлення не оплативши.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Відомо, що молодий чоловік прийшов у відділення з метою забрати власне замовлення, а саме, мобільний телефон. Після тривалого перегляду пристрою порушник схопив телефон та втік.

Один із працівників пошти кинувся навздогін, а інший повідомив про випадок дільничному, який знаходився неподалік.

Далеко крадій втекти не зміг, адже його спіймали спільними зусиллями.

За інформацією поліції, 20-річний мешканець Луцька замовив телефон, ціна якого складає 26 тисяч гривень. На пошті чоловік хотів підмінити телефон на підробку, коли відволічеться працівник відділення. Однак, нагода для підміни не випала, тому порушник вирішив просто втекти із замовленням в руках.

«20-річного лучанина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Сьогодні слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні грабежу за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про обрання йому  запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють крадія на причетність його до вчинення інших подібних злочинів, адже факти підміни товару траплялися і на території Волині, однак особу зловмисника встановити не вдавалось.

Максимальне покарання, яке може тепер загрожувати зловмисникові, до чотирьох років позбавлення волі.

Читайте також