У Рівному молодик обікрав кіоск: продавчиня самостійно наздоганяла зловмисника

Учора в Рівному затримали 27-річного чоловіка, який обікрав один із кіосків на вулиці Базарна. Як зазначають поліцейські, втікав з місця події, погрожуючи потерпілій ножем.

Трапилося все в другій половині дня, як повідомила 47-річна мешканка Рівного, чоловік викрав парфуми з кіоску. Жінка не гаючи часу почала самостійно наздоганяти зловмисника. Однак, вже на вулиці Набережна чоловік зупинився та почав погрожувати їй ножем, аби та припинила переслідувати. Все-таки поліцейським вдалося знайти порушника неподалік залізничного вокзалу, тим самим повернути усе викрадене. 

"За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліцейських за крадіжки. Тепер за скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років" - повідомляють у відділі  комунікації поліції Рівненської області.  

Читайте також