У Рівному на "Мототреці" змагались спідвеїсти з п`яти країн (ФОТО)

У Рівному сьогодні на "Мототреці" стартували змагання зі спідвею. У чемпіонаті взяли участь спортсмени з п'яти країн.

Подивитись на шоу прийшла велика кількість рівнян та гостей міста. Серед присутніх були і представники рівненської влади. Зокрема, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян розповів, що полюбляє спідвей і навіть кілька разів їздив на гран-прі в інші країни. 

"Наша громадська організація завжди долучається до таких ініціатив. До будь-яких видів спорту, а особливо до спідвею. Адже Рівне знають у Європі за рахунок спідвею. Ми завжди хочемо допомагати ділом і це ми показали вчорашнім днем. Сподіваюсь, що рівняни і гості будуть радіти сьогоднішньому святу. У Рівному є багато спонсорів, які хотіли б розвивати спідвей. Ми маємо дати їм таку можливість", - прокоментував Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, вчора на "Мототреці" відбувались активні приготування до змагань. Віктор Шакирзян та громадська організація "Рівне Разом" посприяли організації чемпіонату та надали техніку для облаштування доріжки для заїздів. Це було необхідно, адже на стадіоні майже півтора роки не проводились змагання.

"Сьогодні у змаганнях беруть участь спортсмени з п'яти країн: Польщі, Латвії, Естонії, Австралії та України. Також у заїздах візьмуть участь кілька вихованців нашої нещодавно створеної секції. Бажаю вам класних, драйвових емоцій, амбіцій і безкомпромісної боротьби. Вдалих стартів", - звернувся до глядачів та учасників заїзду керівник ГО «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.

Читайте також