У Рівному на Північному за 2 години обікрали квартиру (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора, 4 березня, у Рівному на вулиці Шухевича вранці обікрали квартиру в одній з багатоповерхівок. Про це близько полудня до поліції повідомив 48-річний власник оселі. Він сказав, що крадіжку скоїли впродовж 2 годин - саме стільки його не було вдома.

За словами правоохоронців, що працювали на місці злочину, у квартирі "орудувала" лише одна особа, яка проникла всередину, підібравши ключ. Злодій виніс з оселві ноутбук, кросівки та 100 євро.

Поліцейським вдалося швидко вийти на слід злочинця та встановити його особу. Ним виявився 41-річний мешканець міста Ковель Волинської області. Його разом з ймовірним "поплічником" - 31-річним мешканцем того ж Ковеля, затримали на автовокзалі у Рівному, коли вони саме поклали до камери схову крадені речі.

Наразі 41-річний зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже повідомили йому про підозру. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання  під вартою. Щодо 31-річного товариша, то правоохоронці поки перевіряють його причетність до цього злочину. Проте вже з'ясували, що обидва чоловіки раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за подібні злочини, тому поліцейські не виключають, що вони можуть бути причетними і до інших крадіжок, вчинених на території Рівненської області та міста Рівного. Зараз ця версія перевіряється.

До слова, усі крадені речі слідчі вилучили та направили на товарознавчу експертизу.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування. За цей злочин винному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

 

 

Читайте також