У Рівному на подвір`ї школи ногами побили 9-класницю

Фото - ілюстративне

Минулого тижня, у четвер, 28 листопада, у Рівному на подвір'ї однієї зі шкіл міста 17-річна дівчина побила 15-річну ученицю 9 класу в присутності її ж однокласниці. Про це того ж дня до поліції заявила мама потерпілої школярки.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, все почалося з того, що між двома 15-річними однокласницями посеред уроку виник конфлікт, під час якого одна з них словесна образила іншу, яка до того ж має певні проблеми зі здоров'ям. Ображена дівчинка відповіла кривдниці ляпасом. Сварку між ученицями одразу залагодила вчителька. Проте та, що отримала ляпаса, затаїла образу на однокласницю і вирішила з'ясувати з нею стосунки пізніше, а допомогти їй у цьому попросила свою старшу 17-річну подружку.

Так, вже наступного дня після цього однокласниці зустрілися за школою, коли до них підійшла 17-річна подруга однієї з них. Остання штовхнула 15-річну школярку в присутності її однокласниці, яка напередодні отримала ляпаса від неї, так, що дівчинка впала на землю. Після цього старша дівчина почала бити її ногами по всьому тілу. 

За цим фактом у поліції розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Відповідно до результатів судмедекспертизи, побої в дівчинки є легкими.

Наразі і 17-річна нападниця і її 15-річна подруга - однокласниця побитої - спілкуються із правоохоронцями та зізнаються, що дуже шкодують про скоєне. Слідство триває.

Читайте також