У Рівному "На Щасливому" зацвіли магнолії та фруктовий сад (ФОТО)

Дім — місце, куди завжди хочеться повертатися, сім'я — люди, яких завжди хочеться любити, парк відпочинку та затишний двір — місце, де хочеться проводити вільний час.



У ЖК "На Щасливому" велику увагу приділяють висадженню та догляду за зеленими насадженнями. Нещодавно мешканці та працівники комплексу взяли участь у Всеукраїнській акції озеленення планети.

"Більше місяця тому, ми разом з мешканцями висадили квіти, дерева та вічнозелені рослини поблизу будинків, і вже сьогодні можна бачити чудовий результат - молоде, зелене листя, ароматний цвіт магнолії, бузку, жасмину та різноманітних квітів, чекаємо, коли розквітне сакура. До слова, у нашому житловому комплексі нині квітне фруктовий сад, який вже не вперше потішить мешканців своїми плодами" - зазначила представниця ЖК "На Щасливому" Вікторія Власенко.



Варто зазначити, що фруктовий сад налічує декілька різновидів дерев: яблуні, груші, вишні, сливи, абрикоси та персики. Саме такий неймовірний вигляд має фруктовий сад у ЖК "На Щасливому":

У житловому комплексі наголошують на необхідності таких зон відпочинку:

"Сьогодні, у часи сучасних проблем екології наприклад, таких як, забруднене повітря та водойми, зростання кількості транспорту, ми розуміємо, як важливо ще на стадії проектування та будівництва житлового масиву дбати саме про озеленення території та місця для відпочинку й рекреації" - підкреслила Вікторія Власенко.
 



Як розповідає головний спеціаліст по озелененню житлового комплексу “На Щасливому” Наталія Смислова, зелені насадження мають значний вплив не лише на навколишнє середовище, а й здоров'я людини.

"Житловий комплекс "На Щасливому" без сумніву можна назвати найзеленішим районом у місті, адже щорічно тут проводяться заходи з висадки зелених насаджень. І не дарма, адже дерева, квіти та інша зелень має не лише естетичне, але й психологічне значення. Багатство кольорів та аромат квітів, шелест листя — усе це позитивно впливає не лише на мікроклімат району, а й настрій та нервову систему людини" - зазначила Наталія Смислова.
 



У ЖК "На Щасливому" дбають про здоров'я та комфорт мешканців.

Читайте також