У Рівному нагородили майбутніх прокурорів

У прокуратурі Рівненської області нагородили переможців конкурсу студентських робіт

08 лютого 2019 року у прокуратурі Рівненської області відбулося нагородження переможців другого щорічного конкурсу студентських робіт щодо висвітлення прокурорсько-слідчої діяльності.

В конкурсі творчих робіт на тему «10 кроків прокурора до подолання корупції» взяли участь студенти вищих навчальних закладів Рівненщини, які навчаються за спеціальністю «Право», з роботами у виді презентацій, доповідей та віршів.

У своїх роботах студенти показали, якою вони бачать боротьбу із корупцією, запропонували шляхи вирішення проблемних питань та покращання роботи на зазначеному напрямі.

Колегіальним рішенням комісія з оцінки робіт студентів визначила трьох переможців. Ними стали:

  1. Ярова Ольга Григорівна – студентка Національного університету водного господарства та природокористування.
  2. Кузьмич Валентина Сергіївна – студенткаНаціонального університету водного господарства та природокористування.
  3. Пістун Христина Михайлівна – студенткаІнституту права ім. І.Малиновського Національного університету «Острозька академія».

Критерієм оцінювання творчих робіт та визначення серед них найкращих стали належний рівень правових знань, креативність та можливість реального втілення ідей учасників конкурсу в повсякденну діяльність прокурорів.

З перемогою студентів привітав заступник прокурора області Остап Сидор. Він подякував студентам за активну участь у конкурсі, побажав їм великих успіхів у житті і в навчанні, а також задоволення від обраного фаху юриста.

Зазначимо, конкурс проходив другий рік поспільу межах спільного наказу «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», підписаного у жовтні 2017 року Генеральною прокуратурою України спільно з Міністерством освіти та науки України з метою обміну інформацією, здійснення просвітницької та правоосвітньої діяльності, спрямованої на набуття молоддю необхідних знань у сфері запобігання злочинності та корупції, проведення освітніх заходів серед школярів та студентів.

До роботи Комісії з оцінки робіт студентів,окрім працівників регіональної прокуратури, залучалися працівники управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації та вищих навчальних закладів області, у яких навчаються студенти за спеціальністю  «Право».

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також