У Рівному нагородили медпрацівників (ФОТО)

25 червня в Рівненському міському будинку культури відбулося урочисте вручення відзнак учасникам і переможцям регіонального відбору 2023-2024 р. найвищої громадської відзнаки «Орден Святого Пантелеймона».

Про це повідомили в пресслужбі Управління охорони здоров'я Рівного.

«Орден Святого Пантелеймона» - відзнака, яка має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманну і благородну діяльність у галузі охорони здоров'я, яка сприяє духовному розвитку українського народу та держави вцілому і спрямована на збереження та зміцнення здоров'я жителів України", - зазначають у повідомленні.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих у війні працівників рівненських медичних закладів.

Серед медиків закладів охорони здоров’я РМР за високу професійну майстерність у щоденній роботі з пацієнтами, милосердя та готовність невідкладно прийти на допомогу почесною грамотою в номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» для військових і цивільних медичних працівників нагородили:

  • Войтюк Тетяну Миколаївну — фельдшер-лаборанта КНП «ЦПМСД «Північний» РМР (нагороду вручили сестрі Альоні);
  • Яблоцьку Ларису Петрівну — чергову медичну сестру приймально-діагностичного відділення КНП «ЦМЛ» РМР;
  • Рибака Олега Васильовича — лікаря-анестезіолога КНП «ЦМЛ» РМР (нагороду вручили дружині Ірині);
  • Шершун Ольгу Костянтинівну — сестру медичну КНП «ЦМЛ» РМР;
  • Тютюн Марію Іванівну — сестру медичну КНП «ЦПМСД «Північний» РМР.

Також почесними грамотами «Ордена Святого Пантелеймона» нагородили медичну сестру КНП «ЦПМСД «Північний» Чуприну Ліну Яківну й головну редакторку газети «Медичний вісник» Аврамову Наталію Володимирівну.

«Наша держава має стільки Героїв, які абсолютно не відчувають себе Героями. Якщо ми скажемо їм про це і подякуємо їм, то це буде надзвичайно! Нічого не зупиняє цих людей — ні смерті, ні бомби. Такими силами, такими людьми, такими Героями, нашими колегами робиться дійсно велика історія. Найголовніше, ми хочемо, щоб кожне життя було збережено. Щоб всі повернулися додому!», - звернулася до присутніх голова Регіональної ради «Орден Святого Пантелеймона» Рівненської області, директорка КНП «ЦПМСД "Ювілейний"» РМР Вікторія Покоєвчук.

Читайте також