У Рівному нагородили переможців конкурсу «Лідери змін» (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

19 лютого відбулося нагородження лауреатів першого в Україні конкурсу «Лідери змін».

Нагадаємо, що проект був створений Рівненським Центром розвитку місцевого самоврядування за підтримки Рівненської обласної ради, ОДА, Програми «U-LEAD з Європою» та Асоціації ОТГ Рівненщини .

Як зауважив директор Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий, ідея проекту – знайти кращих серед кращих управлінців місцевого самоврядування.

«Лідерів змін» визначали у 8 номінаціях, шляхом демократичного, неупередженого опитування. Зокрема, серед експертів, які працюють з територіальними громадами, керівників та працівників ОТГ.

Урочисте нагородження переможців відбулося за участі першого заступника голови Рівненської обласної ради Сергія Свисталюка, заступника голови ОДА Олександра Корнійчука, директора Центру Руслана Сивого, голови Асоціації об’єднаних територіальних громад Сергія Пилипчука, експертів та представників ОТГ.

У своєму виступі Сергій Свисталюк привітав усіх учасників конкурсу та наголосив на тому, що обласна рада готова й надалі тісно співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами.

«Ви є точно лідерами змін. А саме, тих змін, які відбуваються нині в нашій області. Очевидно, що складно приймати зважені рішення, які стосуються бюджету, але ви це зробили. І власним прикладом показуєте, як змінюєте на краще свої громади», - зазначив він.

Так, за результатами голосування переможцями стали у номінаціях:

«Голова ОТГ» - Сергій Пилипчук (голова Бугринської ОТГ), Петро Харковець (голова Локницької ОТГ), Віктор Талащук (голова Малолюбашанської ОТГ);

«Надійний заступник» - Валерій Феха (заступник голови Млинівської ОТГ);

«Староста» - Василь Рачинський (Демидівська ОТГ);

«Фінансист» - Кетарина Бондар (Клесівська ОТГ);

«Проектний менеджер» - Світлана Роїк (Привільненська ОТГ);

«Комунікатор» - Наталія Петручек (Козинська ОТГ);

«Лідер нового покоління» - Вікторія Костюк (Смизька ОТГ).

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також