У Рівному нагородили поліцейських за допомогу у гасінні великої пожежі (ФОТО)

фото - Фейсбук

3 квітня офіцери Служби порятунку Рівненщини в присутності особового складу управління патрульної поліції в Рівненській області урочисто нагородили грамотами обласного управління ДСНС екіпаж патрульної поліції «АЗОВ 108» у складі молодшого лейтенанта поліції Єремейчука Тараса та капрала поліції Місєври Аліни за сміливі та рішучі дії проявлені під час гасіння пожежі в Рівному. 

Нагадаємо, що працівники патрульної поліції Рівного оперативно спрацювали під час ліквідації пожежі, яка трапилася увечері 30 березня в приватному житловому секторі обласного центру на вулиці Симиренка.

Ще до приїзду пожежно-рятувальних відділень, черговим екіпажем патрульної поліції, що першими прибули на місце події було проведено гасіння пожежі в приміщенні житлового будинку за допомогою вогнегасників зі службового автомобіля. Також поліцейські переконалися чи не має в будинку людей та чи перекрите газопостачання. Вже по прибуттю рятувальників ДСНС пожежу вдалося ліквідувати у повному обсязі. Проте можна з впевненістю констатувати, що якби не першочергові правильні та швидкі дії поліцейських у гасінні, вогонь міг би розповсюдитися на значно більшу площу, а матеріальні збитки були б суттєвіші, а сам будинок не вдалося б врятувати.

Читайте також