У Рівному нагородили талановитих діток зі всієї області

28 серпня у Рівному нагородили переможців фотоконкурсу «Талановиті діти Рівненщини», який мав на меті підтримати таланти юних жителів нашої області, познайомити їх між собою та розкрити потенціал діток.

Захід організувала громадська організація «Талановиті діти Рівненщини» за підтримки голови громадської організації «Рівне Разом» Віктора Шакирзяна.

Участь у конкурсі взяли 60 діток зі всієї області, які, згідно з умовами, повинні були зробити фото у вишиванці та розповісти про себе. За старання – їх нагородили.

За словами Віктора Шакирзяна, підтримка обдарованих діток – один із пріоритетів роботи «Рівне Разом». Тож, коли організатори конкурсу звернулись за допомогою, без вагань погодився. Із вітальним словом Віктор Шакирзян виступив на врученні нагород для маленьких дарувань:

«Кожна дитина, яка сьогодні тут присутня, має свій особливий дар і величезний потенціал. Наше завдання - плекати кожну дитячу особистість та підтримувати їх творчі ініціативи. Для мене особисто та нашої громадської організації підтримка проектів, які спрямовані на гармонійний розвиток дітей, є і завжди буде пріоритетним напрямком діяльності. Тому ми готові допомагати ініціативам, які виховують нове творче покоління українців та створюють міцний фундамент для розвитку нашого міста та держави».

Опісля вручення нагород, дітлахи смакували торт, брали участь у конкурсах і просто спілкувались між собою, а організатори слідкували, аби діти не порушували карантинні норми.

Читайте також