У Рівному навчать будувати стратегію розвитку власного бізнесу

1 серпня запрошуємо вас на Smart Meetings з Віталієм Іваховим, засновником мережі салонів “100% інтер’єр” та власником українського кавового бренду ISLA. Під час зустрічі будемо спілкуватися про те, як за короткий період навести лад у компанії, сформувати стратегію, переосмислити бізнес-процеси, автоматизувати їх та почати заробляти більше.

Тема зустрічі: “10 кроків побудови дієвої стратегії”

“Так само, як і ви, я мав справу з безладом в своїх бізнесах. Під час Smart Meetings я на прикладі власних бізнесів (хлібопекарні “Урожай”, інженерної компанії “Харвест Індустріалес” та кавової компанії ISLA) розповім, як синхронізувати раніше отримані знання та вивести компанію на новий рівень. В результаті ви зможете не тільки уявити всю діяльність компанії, а й стати зрозумілим для своїх співробітників”, - розповідає Віталій Івахов.

Під час зустрічі ви дізнаєтесь як:
- сформувати дієву стратегію;
- створити конфігурацію бізнес-процесів;
- автоматизувати процеси у компанії;
- допомогти співробітникам ефективніше виконувати задачі.

Віталій Івахов - засновник мережі салонів “100% інтер’єр”, власник українського кавового бренду ISLA, власник групи компаній “Іспанський дім”, експерт з маркетингу та дизайну провідних бізнес-шкіл України.

Подія буде цінною для власників, керівників та управлінців, які прагнуть навести лад у бізнесі, сформувати дієву стратегію розвитку та вивести компанію на новий рівень розвитку.

Початок зустрічі: 1 серпня 18.30. Тривалість - 2 години 

Місце зустрічі: м.Рівне, конференц-зал готелю "Оптіма", вул. Словацького, 9

Вартість участі в події: 350 грн. 

Реєструйтеся на зустріч - http://bit.ly/sm-ivakhov-e

Із задоволенням відповість на ваші питання Ганна Тарасюк, менеджер програм управлінського розвитку – 093 056 82 64 або [email protected]

Читайте також