У Рівному нетверезі молодики викрали авто, аби покататись: один із них причетний до 10 злочинів

У Рівному 10 червня патрульна поліція натрапила на викрадачів автомобіля ВАЗ. Поліцейські звернули увагу на машину на проспекті Миру, адже у неї не горіли лампи задніх габаритів.

Після вимоги зупинити авто, водій здійснив спробу втечі, а на вулиці Дорошенка ВАЗ зупинився. З авто вискочили троє людей, включно з водієм. На пошуки втікачів прибули кілька екіпажів патрульних, які і віднайшли чоловіків на вулиці Білій та Старицького. Утікачам 18, 19 та 22 роки.

Поліція з’ясувала, що порушники у стані алкогольного сп’яніння вирішили викрасти авто, щоб покататися. До ВАЗівки злочинці зламали замки ще 3 машин, однак завести їх не змогли.

Наступного дня до поліції звернувся власник ВАЗу із заявою про угон.

18-річного рівнянина, який власноруч зламав замок та викрав авто вже затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Це не вперше цей чоловік вчиняє крадіжки зі взломом авто. У помешканні підозрюваного знайшли речі, про які заявляли власники – магнітоли, електроінструменти, відео реєстратори, мобільні телефони та інше.

Слідчі встановили причетність рівнянина до 10 пограбувань.

Читайте також