У Рівному нетверезий водій "вилетів" на острівець безпеки (ФОТО)

У Рівному вчора, 7 вересня, на вулиці Кулика і Гудачека сталась автопригода - водій легковика вилетів на острівець безпеки.

Про це журналістам "Рівне Медіа" повідомили у пресслужбі патрульної полції.

ДТП сталась близько 21-ї години. 

Водій на автомобілі Daewoo Lanos заїхав на острівець безпеки. Як повідомили іспекторам, керманич мав намір втекти з місця події. Патрульні на місці встановили, що 38-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на перешкоду. Внаслідок ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження.

А також під час спілкування з водієм у нього було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Alcotest Drager показав результат 1.5 проміле. Водій з результатом не погодився. Поліцейські запропонували пройти огляд у КП РОЦПЗН, водій погодився. В медичному закладі попередній результат підтвердився.

На керманича охоронці порядку склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), ст. 124 (вчинення ДТП) і винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутній поліс страхування) КУпАП. Також складено, акт обстеження вулично-шляхової-мережі.

Читайте також