У Рівному обговорили, якою буде північна об`їздна дорога

фото - Фейсбук

30 ТА 31 СІЧНЯ ВІДБУЛИСЯ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ, ЩОДО БУДІВНИЦТВА ПІВНІЧНОГО ОБ'ЇЗДУ МІСТА РІВНОГО

Перед початком масштабних інфраструктурних робіт, відповідно до чинного законодавства України, відбуваються зустрічі з громадою, де обговорюються всі можливі ризики та позитивні сторони новобудови.

30 та 31 січня проходили громадські слухання в селах Шпанів та Городок з питання розроблення проектної документації на будівництво Північного об'їзду міста Рівного. Присутніми були депутати та члени виконавчого комітету селищних рад.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області Михайло Федорук поінформував присутніх про те, що проведення робіт має загальнодержавне та міжнародне значення, новозбудована автомобільна дорога дозволить транзитному транспорту економити час рухаючись до кордону з Європою, міст Київ та Луцьк. Автомобільна дорога матиме другу технічну категорію та дві смуги руху. ЇЇ будівництво призведе до економічного розвитку громади, так як дороги – це важлива складова економіки країни. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та голова Укравтодору Славомір Новак сприяють у вирішенні цього важливого для розвитку транспортної інфраструктури області питання і у 2019 році урядом уже передбачено 200 млн. грн. на його реалізацію.

Учасники зустрічі заслухали інформацію і від представників проектних організацій та мали змогу ознайомитися з представленим проектом, висловили свої думки та у підсумку підтримали такий важливий проект не лише для Рівненщини, а й для країни.

Повідомляє прес-служба САД у Рівненській області