У Рівному обговорювали нові правила прийому до ВНЗ

http://nuwm.edu.ua

У Національному університеті водного господарства та природокористування відбулася  регіональна нарада-семінар відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 645 від 14.06.2018   «Зміни до умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України у 2018 р.».

Ознайомитися з умовами прийому до ЗВО у 2018 році завітали представники закладів вищої освіти: проректори та відповідальні секретарі приймальних комісій з Волині, Хмельниччини, Вінниччини та Рівненщини.

Анжеліка Кернична  та Олександр Смірнов роз’яснили основні питання вступу на бакалаврат,  в магістратуру та аспірантуру. Також на зустрічі йшлося про зміни, які відбулися в Умовах прийому з моменту їх затвердження, – осені  2017 року. З презентації слухачі наради дізналися про корегування, зміни вищого рівня, розширення можливостей, технічні правки, усунення невизначеності, інтерфейс ЄДЕБО, розрахунок середнього  бала, балів за особливі успіхи, автоматичні та сільські коефіцієнти під час вступної кампанії 2018.

Генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих Олег Шаров відповів на запитання присутніх, а також дав окремі роз’яснення бажаючим в індивідуальному порядку.

Детальніше  зі змінами в умовах прийому на навчання до ЗВО можна ознайомитися за посиланням.

Більше фото у 

Більше фото у 

 

Наталія Пархомчук,
сектор зв’язків із громадськістю

Читайте також