У Рівному обговорюють питання імплементації "формули Штайнмаєра"

У Рівному триває масштабний захід під назвою "Діалоги про Україну". Представники уряду роз'яснюють питання, які є надважливими для кожного українця і стосуються врегулювання конфлікту на Сході України. Зокрема, питання імплементації "формули Штайнмаєра".

У великій актовій залі за адресою майдан Просвіти,2 зібралися представники громадськості, депутати місцевих рад, керівники області та районів, журналісти. Серед присутніх - і нещодавно звільнений з російського полону наш земляк Микола Карпюк.
В режимі діалогу представники уряду та присутні зможуть обмінятися думками із зазначених питань. Так, кроки українських дипломатів озвучив політичний директор Міністерства закордонних справ України Олексій Макеєв.

Заступник Міністра оборони України Аліна Фролова свій виступ присвятила роз'ясненню питання розведення військ та роботи з місцевим населенням. Перший заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Антон Колумбет знайомить присутніх зі стратегією влади щодо соціального забезпечення учасників АТО, їхніх родин, та як будуть вирішуватися проблеми внутрішньо переміщених осіб та медичного забезпечення зазначених категорій.

Після виступів урядовців планується спілкування в режимі "питання-відповідь".

Пресслужба Рівненської облради

Читайте також