У Рівному облаштовують клумби та квітники

Фото ілюстративне

У Рівненській міськраді провели нараду з комунальними службами міста. На засіданні було обговорено виконані роботи за минулий тиждень і сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив обрізку аварійних дерев на вулицях Стельмаха, Нижньодворецькій. Дробіння пеньків виконали на Симона Петлюри. Відбулося санітарне прибирання по місту. Також триває благоустрій клумб і квітників по місту. Заплановано посадку на клумбі по вулиці Енергетиків.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Очищення опор контактної мережі провели на Соборній, Князя Острозького, Корольова, Кулика і Гудачека. Упродовж тижня працівники виконували заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі.

Бригади КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища по місту. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 11 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Бригади "Міського ШЕУ" здійснювали поточний ремонт на вул. Енергетиків - Молодіжній, Чорновола - Соборній, а на вул. Червонія - ремонт зливоприймача. Пониження рівня поверхневих вод методом мотопомпного відкачування відбувалося на вул. Білій. По місту встановлювали дорожні знаки.

Спецкомбінат "Ритуальна служба" продовжує поховання. Упродовж тижня відбулося 45 поховань. Тривають роботи із благоустрою місць поховання на Алеї Героїв, а також проводять санітарне прибирання на кладовищах міста.\

  • КП "Міськсвітло" завершило ремонтні роботи світлофорного об'єкта на перехресті вулиць Пр. Миру - С. Петлюри. Була проведена заміна кнопки виклику на світлофорних об'єктах: Пр. Генерала Безручка - пров. Фабричний; вул. Ст. Бандери - вул. Севастопольська. По вул. Київській - Д. Галицького також була проведена заміна лампових світлофорів на світлодіодні в кількості 4 шт.

Читайте також