У Рівному оголосили "полювання" на тих, хто поширює рекламу наркотиків

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Нещодавно на сайті міської ради зареєстрували петицію, в якій просили усунути вуличну рекламу наркотиків в місті. Міський голова на сесії пообіцяв виконати наступні вимоги:

  • Усунути рекламу наркотиків з громадського простору.
  • Провести відповідну інформаційну роботу із залученням представників профільних управлінь міськради, дільничих поліцейських, депутатів з округів із населенням щодо шкідливості вживання наркотиків та їх впливу на суспільний розвиток, а також залучити до пропаганди здорового життя ЗМІ.
  • Запросити до публічного звіту начальника Рівненського відділу поліції Зелінського В. А. щодо ефективності боротьби нацполіції з наркообігом у місті Рівному.

 Також на сесії депутат міської ради Олександр Курсик пообіцяв 1000 гривень тому, хто надасть інформацію про тих, хто наносять ці написи. Опісля автор вищезгаданої петиції Олександр Подвишенний повідомив, що також додає 1000 гривень. 

"Важливо, щоб зловмисник був спійманий "на гарячому" або були переконливі фото-, відеодокази порушення, які зможуть потім бути використані слідством задля притягнення негідників до кримінальної відповідальності. Нагадую, що такі дії зловмисників підпадають під санкцію статей 152 КУпАП та ст. 194, 307, 315 ККУ", - додав Олександр Подвишенний. 

Читайте також