У Рівному оновлять мережу освітлення частини вулиці Чорновола

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У Рівному оновлять мережу зовнішнього освітлення на частині вулиці Чорновола – від перехрестя із Корнинською до перехрестя із Новодвірською. Для цього об’єднали зусилля обленерго, Міськсвітла та міської ради. Частина цих електроопор – дерев’яні, які вже зношені та давно потребують заміни. На це із міського бюджету виділено 280 тисяч гривень.

«Частина електроопор, які належать Міськсвітло, проходять безпосередньо у подвір’ях у людей. Вони дерев’яні, старі, зношені, у жахливому стані. Відповідно, бюджету завжди не вистачає і до того не доходили руки. Віктор Володимирович запропонував, Рівне Разом долучилось і зібрали всіх: Рівнеобленерго, Міськсвітло, розуміючи те, що фактично ті ж самі речі робить і та, і та інстанція. Дуже часто ми можемо бачити одні опори і другі опори різної конфігурації, які ставлять у різні роки  і витрачають на те багато часу», - пояснила голова фракції «Рівне Разом» у Рівнераді Світлана Марчук.

Тобто, доволі часто трапляється, коли через неефективну комунікацію декілька інстанцій проводять аналогічні роботи.

«Така співпраця дасть можливість місту зекономити немалу суму коштів, тому що якщо ми, до прикладу, будемо прикріплювати проводи на опори обленерго, відповідно, ми маємо свої демонтувати. Це дозволить за невеликі кошти вирішити проблему з освітленням на дій ділянці, зокрема. Завдячуючи домовленості з компанією “Рівнеобленерго” місто отримало нові електроопори та електромережі на низці вулиць згаданого округу. Якщо ми будемо й надалі співпрацювати з такими підприємствами, це дасть нам можливість швидше досягти ефективного результату», - сказав секретар Рівнеради Віктор Шакирзян.

Читайте також