У Рівному пасажири з ножем напали на таксиста та відібрали у нього телефон

фото ілюстративне

Вчора, 9 березня, близько 4 год.ранку у Рівному неподалік одного із супермаркетів молодик напав на літнього, 54-річного водія таксі.

Як з'ясували працівники поліції, нападник разом із двома своїми приятелями саме їхали в таксі і попросили зупинитися, коли автомобіль під'їхав до магазину. Саме в цей момент між пасажирами та водієм виник конфлікт, в результаті якого один з молодиків дістав розкладний ніж та, погрожуючи ним таксисту, відібрав у нього мобільний телефон. Після цього пасажири зникли у невідомому напрямку.

Втім, поліції знадобилася всього година, аби встановити особу та місцеперебування зловмисників. Правоохоронці затримали їх фактично по «гарячих» слідах».

Нападником виявився 32-річний рівнянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів та розбійних нападів. Про це повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

Зловмисника затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Читайте також