У Рівному перевірили стан укриттів житлових будинків: які результати

У Рівному члени виїзної комісії обстежили стану укриттів житлових будинків, які перебувають на балансі управління комунальною власністю.

Згідно результатів перевірок, укриття мають чимало недоліків та не відповідають чинним вимогам. За словами депутатки від фракції «Рівне Разом» Катерини Марчук, необхідно докласти максимум зусиль, аби усунути усі можливі порушення.

«На балансі управління комунальною власністю перебуває 34 укриття. Впорядкувати їх до кінця поточного року – нереально. Плануємо привести до належного стану 12 з них. Всі вони повинні відповідати чинним вимогам: наявність вентиляції, електропостачання, водопостачання та водовідведення, запасного виходу тощо.

Саме за результатами ремонту цих укриттів, ми зможемо чітко прорахувати суму, необхідну для належного ремонту решти та передбачити її у бюджеті на 2023 рік. 

Разом з членами комісії маю надію, що мешканці будинків,в яких будуть проведені ремонти укриттів будуть ставитимуться до їх стану відповідально, аби ми не отримали у результаті те насліддя, яке маємо сьогодні: пліснява, використання укриття не за призначенням і не лише», - підсумувала Катерина Марчук.

Читайте також