У Рівному підрядник більше двох років не завершує реконструкцію пішохідного переходу (ФОТО)

У Рівному на вулиці Льонокомбінатівській тривалий час не працювало освітлення пішохідного переходу.

Про ділянку біля будинку №9 журналістам "Рівне Медіа" повідомили читачі. Місцеві мешканці зазначають, що дана ділянка дороги вночі погано освітлена і там нерідко трапляються автопригоди.

Так, у березні на Льонокомбінатівській сталась ДТП, у якій загинув пішохід. Ми писали про це: У Рівному внаслідок ДТП загинув пішохід

Керівник КП Міськсвітло Олексій Юхименко повідомив, що про дану ситуацію дізнався від журналістів. Згодом на місце виїхала ремонтна бригада і освітлення увімкнули. Втім, як виявилося, даний обєкт не передали на баланс Міськсвітла, хоча облаштований він був у 2021 році.

Ми надіслали запит до Департаменту інфраструктури та благоустрою РМР, щоб дізнатися, чому об'єкт досі не на балансі Міськсвітла та хто ним "опікується" у такому разі.

У відповідь на запит в Департаменті зазначили, що об’єкт будівництва «Реконструкція пішохідного переходу по вул. Льонокомбінатівській з влаштуванням зовнішнього освітлення в районі буд. No 9 м. Рівне» не передано на баланс експлуатуючій організації, так як ремонтні роботи не завершені в повному обсязі відповідно проектно-кошторисної документації.

Таким чином, відповідальність за об'єкт покладена на підрядника - Товариство з обмеженою відповідальністю «Комбінат комунальних підприємств».

До слова, роботи із облаштування ділянки коштували бюджету громади 275 тисяч гривень (відповідно до договору підряду No 1344 від 30.12.2020 року).

Читайте також