У Рівному попрощаються з добровольцем, який пішов до війська на другий день після вторгнення

У Рівному завтра попрощаються із захисником Ігорем Рачком. 

Про це повідомляє міський голова Рівного Олександр Третяк. 

Як зазначається, 32-річний старший солдат загинув 1 серпня в результаті ворожого обстрілу в районі села Першотравневе на Харківщині. 

Ігор Рачок народився у Рівному. Закінчив 9 школу, а за тим присвятив себе роботі. В останні роки працював бетонярем на БМО "Промбуд-21".

"Строкову службу Ігор проходив у Криму у спеціальних військах. Коли розпочалась АТО у 2014 році, я саме була вагітна. Тож тоді він залишився вдома. У лютому 2022 року вже на другий день повномасштабного вторгення Ігор пішов до військкомату добровольцем. Він говорив: у мене росте дві донечки, ти не пустила мене тоді, то тепер я просто мушу піти за них, за нас. Ми швиденько їх всіх розженемо, і все буде добре," - розповідає дружина Героя Олена.

За кілька днів слідом за Ігорем служити пішов і його старший брат.

"Ігор завжди говорив, що у нього все добре. Лише, коли у квітні приїжджав у відпустку, розповів, яке пекло довелось побачити. А до того розпитував більше про нас з дочками, про маму..." - продовжує дружина.

Добрий, чесний, щирий Ігор завжди більше дбав і переживав за інших, аніж за себе. Проте завжди говорив в очі правду, не кривив душею.

Він не цурався навчатися новому, опановував сучасне озброєння. Та, на жаль, війна забирає найкращих.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 7 серпня, о 10.00 на майдані Незалежності. Поховають його на кладовищі "Нове".