У Рівному презентують історичну книгу про Костопіль

17  травня о 13.00 у «Світлиці» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (вул. Короленка, 6) відбудеться літературна зустріч та презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена», автор - історик, краєзнавець, письменник, журналіст Олександра Намозова (м. Костопіль).

Олександр Намозов народився у м. Костопіль. З 2006 по 2013 рік працював головним редактором районної газети «Віче Костопільщини». Громадський кореспондент газет «Вільне слово», «Вісті Рівненщини», «Рівне вечірнє». Нині працює у прес-службі Костопільської міської ради. Член секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України. Лауреат та дипломант літературних конкурсів. Твори автора були видані в Україні та Сполучених Штатах Америки. Нагороджений Почесною грамотою та Почесним знаком Національної спілки журналістів України, дипломом переможця обласного конкурсу «Журналіст року», Золотою медаллю Української журналістики, Почесним знаком «Зірка Української журналістики».

У творчому доробку письменника 12-ть художніх та художньо-документальних видань, серед яких: «Стройбат», «Псевдо – Небезпечний», «Виконавець», «Знайти і знищити»,  «Костопіль. Місто над Замчиськом», «Критичні дні», «Чуже життя», «Вулиця троянд», «Жириновський. Повернення до витоків», «Життя, мов спалах», та ін.

Свою нову книгу «Костопіль. Події, легенди, імена», що вийшла у 2018 році, автор присвятив 235-й річниці з дня заснування рідного міста. В ній описана історія Костополя від часу його заснування у фотографіях, спогадах, документах. Використано матеріали з державних та приватних архівів України, Канади, Польщі, Нідерландів, Ізраїлю та особистого архіву автора. Світлини О. Світощука та С. Кундаса.

У програмі заходу:

- презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена»;

- обговорення художньо-документальних та художніх творів Олександра Намозова;

- охочі зможуть придбати книги з автографом автора.

Модератор Олена Сисюк

26-46-68

Читайте також