У Рівному презентують збірку містичних новел Василя Зими

https://book-ye.com.ua

Книгарня «Є» та видавництво «Український пріоритет» запрошують на презентацію книги Василя Зими «Сільська любов та інші жахіття». Захід відбудеться 17 лютого. Початок – о 18.30. Модерує Тетяна Чіхрай.

Це вже п’ята книга Василя Зими. Цього разу твір побачив світ завдяки співпраці з видавництвом «Український пріоритет» та за підтримки телеканалу «Еспресо». Доречно згадати, що Василь – ведучий каналу «Еспрессо», лауреат премії імені Олеся Гончара, лауреат премії «Гранослов» і улюбленець багатьох читачів по всій Україні.

У своїй новій книжці – збірці містичних новел з життя сучасної України – автор запрошує читача до подорожі маленьким самобутнім селом Дахталія. Хоча село переживає ті ж самі події, що й вся Україна, лише тут вирує містика. Читач познайомиться з відьмою, яка живе на перехресті доріг, дізнається історію загадкового маляра, довідається, чим скінчиться помста самотньої дівчини через зраду коханого і завітає в гості до баби, що своїм ворожінням намагається захистити село від прадавнього українського лиха. Коктейль з містики, самобутніх традицій та дивовижних краєвидів, - саме те, що треба довгими зимовими вечорами!

Вхід вільний.

Читайте також