У Рівному пройде міжнародний кінофестиваль

Наприкінці вересня впродовж 5 днів з 25 по 29 вересня 2018 року у Рівному пройде Третій Рівненський міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії».

На конкурсний відбір цьогоріч надійшло понад 300 робіт з 40 країн світу, серед яких Україна, США, Іран, Іспанія, Великобританія, Канада, Німеччина, Австралія, Грузія, Бразилія. У конкурсі за Гран-прі змагатимуться 78 фільмів.

У 2018 році Рівненський міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії» відбувається у рамках програми «Рівне – місто унікальних подій». Міжнародна подія пройде за сприяння голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка, міського голови Рівного Володимира Хомка, секретаря Рівнеради Сергія Паладійчука та за підтримки управління культури і туризму Рівненської ОДА, управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради.

Квитки на кінофестиваль можна придбати за посиланням: http://bit.ly/2wcgNa7.

У четвер, 6 вересня, о 17 год. на 1-му поверсі Міського будинку культури (вул. Соборна, 3Д) відбудеться прес-конференція, під час якої усі присутні зможуть переглянути одні з кращих фільмів двох попередніх кінофестивалів, а саме:

  • «Муссе» - фільм – володар Гран-прі першого РМКФ «Місто Мрії», режисер – Джон Хеллберг, Швеція, 2013.
  • «Приречені на смерть у космосі» - третє місце у номінаці "Короткометражне міжнародне ігрове кіно" першого РМКФ "Місто Мрії", режисер – Хав’єр Шіллон, Іспанія, 2015.
  • «Круасан», режисер – Маріус Конротто, Іспанія, 2016.
  • «Сходознавець», режисери – Максим Курочкін, Анастасія Матешко, Україна, 2016.

 

Читайте також